logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Birmakip
ingrediënten:
4 kippendijen
olie
2 teenjes knoflook, uitgeperst
1 theel kerrie
1 theel laos
1 theel gember
2 gesnipperde uien
2 eetl sojasaus
1 serehstengel (citroengras)

bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en leg daar de kip in en bak de kip lichtbruin. Schep de kip uit de pan en giet vrijwel alle olie af. Voeg de overige ingrediënten toe en fruit deze. Voeg dan de kip weer toe en laat het in 30 minuten gaar stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 182 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420492