banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Getuk Gulah Jawa - cassavekoekjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Getuk Gulah Jawa
cassavekoekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr singkong (casseve)
1/2 theel. zout
150 gr. geraspte kokos
1 zakje vanillesuiker
100 gr. gula jawa/bali (palmsuiker)
bananenblad
2 eetl water

Cara membuat:
Bereiding::
Stoom de singkong gaar. Snijd deze daarna in stukken en verwijder de harde nerven. Rasp de palmsukker. Meng in een kom 100 gr kokos, het water en 1/4 theel zout totdat de kokos gelijkmatig vochtig geworden is. Wikkel de cassave met de palmsuiker, 1/4 theel zout, de vanillesuiker en 50 gr kokos in het bananenblad en stoom dit voor 5-10 minuten totdat de kokos en de palmsuiker zacht geworden zijn. Wrijf of maal dit mengsel dan tot een gelijkmatige massa en stort deze massa in een bakblik (max 2cm hoog). Druk de massa goed aan en snijd het in ruitjes nadat het is afgekoeld. Wenstel het door de vochtige kokos en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690811