banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Geplak - cakejes van rijst, kokos en suiker
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Geplak
cakejes van rijst, kokos en suiker


Bahan-bahan:
ingrediënten
500 gr bruine suiker
200 gr suiker
1/2 theel zout
500 ml water
500 gr rijstmeel, geroosterd
250 gr geraspte kokos, geroosterd
5 eetl rijstmeel, geroosterd voor bakplaat

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de suikers en het zout en kook totdat het indikt en zet apart.
Meng de rijstmeel met de garaspte kokos en voeg al roerend het suikerwater toe en vorm een beslag. Strooi de eetl rijstmeel in een ovenschaal van 18x18x3cm en giet dan het beslag erin. Bak het daarna in de oven voor 30 minuten totdat het gaar is geworden. Snijd het daarna in stukjes.

 

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983122