banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Geplak - cakejes van rijst, kokos en suiker
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Geplak
cakejes van rijst, kokos en suiker


Bahan-bahan:
ingrediënten
500 gr bruine suiker
200 gr suiker
1/2 theel zout
500 ml water
500 gr rijstmeel, geroosterd
250 gr geraspte kokos, geroosterd
5 eetl rijstmeel, geroosterd voor bakplaat

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de suikers en het zout en kook totdat het indikt en zet apart.
Meng de rijstmeel met de garaspte kokos en voeg al roerend het suikerwater toe en vorm een beslag. Strooi de eetl rijstmeel in een ovenschaal van 18x18x3cm en giet dan het beslag erin. Bak het daarna in de oven voor 30 minuten totdat het gaar is geworden. Snijd het daarna in stukjes.

 

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 268 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585342