banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Dodol Kacang
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dodol Kacang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. gepelde pinda's
5 eieren
1/4 blok kokoscreme (santen)
100 gr. bloem
250 gr. gula jawa (palmsuiker)
50 gr boter
300 ml water
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de pinda's fijn en voeg deze samen met de kokoscreme, de palmsuiker, wat zout naar smaak en het water in een pan. Breng het geheel aan de kook en laat dit koken totdat er een vrij dikke gladde massa gevormd wordt. Regelmatig roeren!.
Klop de eieren op en voeg hier de bloem, beetje bij beetje, toe. Klop dit mengsel door het pindamengsel en verwarm dit todat er een gebonden mengsel is ontstaan. Smeer het mengsel uit op een plank en laat dit afkoelen. Snijd het dan in stukjes en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38380259