Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sate Bebek - sate van eend met sambal kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sate Bebek
sate van eend met sambal kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr eend
1 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl citroensap
12 sate stokjes
olie

Bahan sambal kecap:
ingrediënten kecapsaus:
200 ml kecap manis
1 limoen, sap
5 rode rawits
1 tomaat
2 sjalotjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en besprenkel dit met het citroensap en laat 15 minuten intrekken en spoel daarna af. Bestrooi het vlees met de peper en het zout en rijd het daarna aan de stokjes. Wrijf de sate in met de olie en rooster het daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar. Serveer daarbij de sambal kecap.

sambal kecap:
Ontpit de tomaat. Snijd de tomaat, de sjalotjes en de rawits fijn en meng dit met de kecap en het limoensap.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036666