Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sate Bebek - sate van eend met sambal kecap
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sate Bebek
sate van eend met sambal kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr eend
1 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl citroensap
12 sate stokjes
olie

Bahan sambal kecap:
ingrediënten kecapsaus:
200 ml kecap manis
1 limoen, sap
5 rode rawits
1 tomaat
2 sjalotjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en besprenkel dit met het citroensap en laat 15 minuten intrekken en spoel daarna af. Bestrooi het vlees met de peper en het zout en rijd het daarna aan de stokjes. Wrijf de sate in met de olie en rooster het daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar. Serveer daarbij de sambal kecap.

sambal kecap:
Ontpit de tomaat. Snijd de tomaat, de sjalotjes en de rawits fijn en meng dit met de kecap en het limoensap.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914138