Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sate banjar - pittige kipsate

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate banjar
pittige kipsate

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kip (dij)filet
2 eetl kecap manis
1 eetl olie
1/2 theel zout
1/4 theel peper
satestokjes
 
Bahan-bahan sambal:
Ingrediënten sambal:
11 rode rawits, gestoofd
4 rode lomboks, gekookt
6 teentjes knoflook, gekookt
4 eetl tomatensaus
1 theel trasi
1/2 theel palmsuiker
4 eetlepels water
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in dunne lange reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de sambal fijn tot een pasta en meng hierdoor het water.
Meng de kecap, de olie, het zout, de peper en 5 eelt van de sambal tot een marinade. Rijg het vlees aan de stokjes en marineer deze en laat het tenminste 30 minuten intrekken.
Rooster het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar en serveer het de overgebleven sambal erbij.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435876