banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Sate banjar - pittige kipsate

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate banjar
pittige kipsate

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kip (dij)filet
2 eetl kecap manis
1 eetl olie
1/2 theel zout
1/4 theel peper
satestokjes
 
Bahan-bahan sambal:
Ingrediënten sambal:
11 rode rawits, gestoofd
4 rode lomboks, gekookt
6 teentjes knoflook, gekookt
4 eetl tomatensaus
1 theel trasi
1/2 theel palmsuiker
4 eetlepels water
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in dunne lange reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de sambal fijn tot een pasta en meng hierdoor het water.
Meng de kecap, de olie, het zout, de peper en 5 eelt van de sambal tot een marinade. Rijg het vlees aan de stokjes en marineer deze en laat het tenminste 30 minuten intrekken.
Rooster het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar en serveer het de overgebleven sambal erbij.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40554620