1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate banjar
pittige kipsate

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kip (dij)filet
2 eetl kecap manis
1 eetl olie
1/2 theel zout
1/4 theel peper
satestokjes
 
Bahan-bahan sambal:
Ingrediënten sambal:
11 rode rawits, gestoofd
4 rode lomboks, gekookt
6 teentjes knoflook, gekookt
4 eetl tomatensaus
1 theel trasi
1/2 theel palmsuiker
4 eetlepels water
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in dunne lange reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de sambal fijn tot een pasta en meng hierdoor het water.
Meng de kecap, de olie, het zout, de peper en 5 eelt van de sambal tot een marinade. Rijg het vlees aan de stokjes en marineer deze en laat het tenminste 30 minuten intrekken.
Rooster het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar en serveer het de overgebleven sambal erbij.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 203 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382252