1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 3 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate banjar
pittige kipsate

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kip (dij)filet
2 eetl kecap manis
1 eetl olie
1/2 theel zout
1/4 theel peper
satestokjes
 
Bahan-bahan sambal:
Ingrediënten sambal:
11 rode rawits, gestoofd
4 rode lomboks, gekookt
6 teentjes knoflook, gekookt
4 eetl tomatensaus
1 theel trasi
1/2 theel palmsuiker
4 eetlepels water
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in dunne lange reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de sambal fijn tot een pasta en meng hierdoor het water.
Meng de kecap, de olie, het zout, de peper en 5 eelt van de sambal tot een marinade. Rijg het vlees aan de stokjes en marineer deze en laat het tenminste 30 minuten intrekken.
Rooster het vlees langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar en serveer het de overgebleven sambal erbij.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35871335