1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate ayam wijen
kipsate met sesam

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
2 theel sesamzaad, geroosterd
satestokjes
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel koriander
1 cm laos
1/2 theel jinten
2 kemirinoten
2 theel palmsuiker
1 theel zout
 
Pencelup:
marinade:
5 eetl olie
2 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
1 sjalot
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het vlees en laat dit tenminste 1 uur intrekken en rijg het daarna aan de stokjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de pencelup fijn tot een gladde massa. Haal eerst de sate hier doorheen en rooster het vervolgens langzaam gaar boven een houtskoolvuurtje. Bestrooi de sate daarna met het sesamzaad.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566