1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Ayam Ubud
kipsate uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kipfilet
7 eetl kecap manis
2 eetl limoensap
2 eetl oestersaus
1 eetl sambal badjak (zie recept)
5 cm kunyit
4 teentjes knoflook
2 eetl olie
1 theel zout
sate stokjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes. Wrijf of maal de knoflook en de kunyit fijn tot een pasta en voeg dit met de overige ingrediënten toe aan de kip. Laat de kip tenminste 3 uur marineren. Rijg de kip aan de stokjes en rooster deze langzaam boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar. Regelmatig bestrijken met de marinade.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905