banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 10 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sate Ayam Ubud - kipsate uit Bali
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Ayam Ubud
kipsate uit Bali

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kipfilet
7 eetl kecap manis
2 eetl limoensap
2 eetl oestersaus
1 eetl sambal badjak (zie recept)
5 cm kunyit
4 teentjes knoflook
2 eetl olie
1 theel zout
sate stokjes
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes. Wrijf of maal de knoflook en de kunyit fijn tot een pasta en voeg dit met de overige ingrediënten toe aan de kip. Laat de kip tenminste 3 uur marineren. Rijg de kip aan de stokjes en rooster deze langzaam boven een houtskoolvuurtje goudbruin en gaar. Regelmatig bestrijken met de marinade.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 304 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40071434