banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Oblok-oblok kuning - tahoe/tempégerecht met boontjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oblok-oblok kuning
tahoe/tempégerecht met boontjes
bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 tahu/tofu en 1/2 tempé
200 gr sperzieboontjes
3 salamblaadjes
5 jeruk purutblaadjes
3 eetl olie
1/2 blok kokoscremé
300 ml water

haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 rode en 4 groene lomboks
3 theel trassie
2 theel asem
2 theel zout
2 theel gula jawa
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
3 cm koenir
4 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu en de tempé in dobbelstenen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de salam en de jerut purutblaadjes. Snijd de bonen in grove stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het water toe en de tempé en de boontjes en laat dit 5 minuten sudderen. Dan de kokoscremé toevoegen en dit laten smelten. Vervolgens de tahu toevoegen en laat dit verder gaar sudderen. Eventueel wat water toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40308606