banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Oncom Leunca Cabai Iris - gebakken kruidige oncom met leunca
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oncom Leunca Cabai Iris
gebakken kruidige oncom met leunca

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr oncom (tempe mag ook)
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 cm laos
2 salam blaadjes
1 sereh/citroengras
2 rode lomboks
1 groene lombok
3 rode rawits
50 gr leunca/ranti
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
100 ml water
2 takjes kemangi
1 lente-uit
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de oncom fijn, snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Rasp de laos en ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de laos, de salam en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de rawits toe en bak deze zacht. Dan de oncom, de palmsuiker, het zout en de leunca toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes droog. Dan de kemangi blaadjes en de lente-ui er doorscheppen en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 178 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38389263