banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Oncom Leunca Cabai Iris - gebakken kruidige oncom met leunca
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oncom Leunca Cabai Iris
gebakken kruidige oncom met leunca

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr oncom (tempe mag ook)
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 cm laos
2 salam blaadjes
1 sereh/citroengras
2 rode lomboks
1 groene lombok
3 rode rawits
50 gr leunca/ranti
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
100 ml water
2 takjes kemangi
1 lente-uit
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de oncom fijn, snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Rasp de laos en ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Snijd de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de laos, de salam en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de rawits toe en bak deze zacht. Dan de oncom, de palmsuiker, het zout en de leunca toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes droog. Dan de kemangi blaadjes en de lente-ui er doorscheppen en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 245 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39817056