banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 10 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon 1 Comment
Daging Rujak

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Rujak

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
1 ui
2 serehstengels, gekneusd
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
4 cm gember (jahe/djahé)
2 cm kunyit (kurkuma)
3 kemirie noten
2 teentje knoflook
3 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de ui fijn en het vlees in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de ui samen met de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en de sereh toe en bak dit nog 3 minuten. Dan de kokosmelk en het zout toevoegen en sudder het vlees in 90 minuten zachtjes gaar. Eventueel nog wat kokosmelk of water toevoegen als het te droog wordt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Bert · 4 years ago
    Wat een geweldige site. Exact wat ik zocht, als beginneling in het Indisch koken. Er gaat weinig boven de geur van een zelfgemaakte authentieke boemboe met verse ingrediënten. Het ruikt nu al fantastisch na een half uur sudderen. Zal later het eindresultaat beoordelen. Thanks! Groet, Bert

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38243204