Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Rempejek - hartige pindakoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rempejek


Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rijstmeel
150 gr pinda's
50 ml kokosmelk
zout naar smaak
olie
lauw water

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
1 1/2 theel ketumbar
1 mespunt jinten
1 mespunt kencur

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Maak van de boemboe met de rijstmeel, de kokosmelk en het water een beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het beslag dunne lapjes en bestrooi deze met de pinda's. Bak de lapjes bruin en krokant en laat deze uitlekken op keukenpapier.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431412