1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rempejek


Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rijstmeel
150 gr pinda's
50 ml kokosmelk
zout naar smaak
olie
lauw water

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
1 1/2 theel ketumbar
1 mespunt jinten
1 mespunt kencur

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Maak van de boemboe met de rijstmeel, de kokosmelk en het water een beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het beslag dunne lapjes en bestrooi deze met de pinda's. Bak de lapjes bruin en krokant en laat deze uitlekken op keukenpapier.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416367