Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Rempejek - hartige pindakoekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rempejek


Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rijstmeel
150 gr pinda's
50 ml kokosmelk
zout naar smaak
olie
lauw water

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
1 1/2 theel ketumbar
1 mespunt jinten
1 mespunt kencur

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Maak van de boemboe met de rijstmeel, de kokosmelk en het water een beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het beslag dunne lapjes en bestrooi deze met de pinda's. Bak de lapjes bruin en krokant en laat deze uitlekken op keukenpapier.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024490