logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Rempejek Ikan Teri

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. ikan teri (gedroogde vis),
3 limoenen (sap),
200 gr. rijstemeel,
200 ml. water,
zout naar smaak,
500 ml. olie

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten,
3 rode lomboks,
3 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het meel met de boemboe, de vis, het limoensap, het zout en het water tot een beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het mengsel dunne koekjes door steeds 1 eetl langs de wand van de wok/wadjan te laten glijden

Add comment

Submit

who is online

We have 104 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140073