zoeken
Recente reacties

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Kakap Goreng Kecap - zeebaars in kecap saus
- Rendang Jeroan Ayam - Rendang van kip resten
- Ayam Goreng Air Kelapa - gemarineerde gestoofde gebakken kip
- Ikan Kuah Belimbing - gestoofde vis in gekruide bouillon
- Gulai Ayam - kip in een curry saus
- Sapi Kerrie - rundvlees met kerrie
- Sambal Lombok 2
- Sambal kemiri 2 - Sambal met kemirinootjes
- Phat Phet Tua Fak Jao - rundvlees met kouseband
- Sate Ayam Ubud - kipsate uit Bali
Rempejek Ikan Teri


Rempejek Ikan Teri
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. ikan teri (gedroogde vis),
3 limoenen (sap),
200 gr. rijstemeel,
200 ml. water,
zout naar smaak,
500 ml. olie
Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten,
3 rode lomboks,
3 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
3 cm kunyit (kurkuma)
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het meel met de boemboe, de vis, het limoensap, het zout en het water tot een beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het mengsel dunne koekjes door steeds 1 eetl langs de wand van de wok/wadjan te laten glijden
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. ikan teri (gedroogde vis),
3 limoenen (sap),
200 gr. rijstemeel,
200 ml. water,
zout naar smaak,
500 ml. olie
Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten,
3 rode lomboks,
3 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
3 cm kunyit (kurkuma)
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het meel met de boemboe, de vis, het limoensap, het zout en het water tot een beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het mengsel dunne koekjes door steeds 1 eetl langs de wand van de wok/wadjan te laten glijden
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.