Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Rempejek Ikan Teri

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rempejek Ikan Teri

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. ikan teri (gedroogde vis),
3 limoenen (sap),
200 gr. rijstemeel,
200 ml. water,
zout naar smaak,
500 ml. olie

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten,
3 rode lomboks,
3 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het meel met de boemboe, de vis, het limoensap, het zout en het water tot een beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het mengsel dunne koekjes door steeds 1 eetl langs de wand van de wok/wadjan te laten glijden
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108291