1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Rempejek katjang
rijstemeelkoekjes met pinda's
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr pinda's
100 gr rijstemeel
100 gr bloem
100 ml kokosmelk
olie

Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
1 theel jinten
1 theel kencur
2 theel zout
2 sjalot
2 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met rijstemeel, de bloem en de kokosmelk tot een beslag. Voeg dan de pinda's toe en roer dit goed door elkaar.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het beslag dunne ronde koekjes

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

  • winnie

    100 ml kokosmelk is te weinig om een beslag te maken. Ik heb er ca 400 ml van gebruik voor het in een pollepel kon worden opgeschept.
    De koekjes worden niet dun, zijn dikke deegachtige dingen. smaak is wel goed.

    0 Like Short URL:

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263047