Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
1 Comment
Rempejek katjang - rijstemeelkoekjes met pinda's

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Rempejek katjang
rijstemeelkoekjes met pinda's
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr pinda's
100 gr rijstemeel
100 gr bloem
100 ml kokosmelk
olie

Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
1 theel jinten
1 theel kencur
2 theel zout
2 sjalot
2 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met rijstemeel, de bloem en de kokosmelk tot een beslag. Voeg dan de pinda's toe en roer dit goed door elkaar.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het beslag dunne ronde koekjes
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    winnie · 8 years ago
    100 ml kokosmelk is te weinig om een beslag te maken. Ik heb er ca 400 ml van gebruik voor het in een pollepel kon worden opgeschept.
    De koekjes worden niet dun, zijn dikke deegachtige dingen. smaak is wel goed.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934918