Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Rempejek udang - rijstemeelkoekjes van garnalen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Rempejek udang
rijstemeelkoekjes van garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr gekookte garnalen
150 ml kokosmelk
200 gr rijstemeel
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
2 sjalot
3 teentjes knoflook
1 lombok
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel peper
1 theel asem

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het meel, het zout en de kokosmelk tot een beslag. Meng dan de garnalen erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het beslag dunne ronde koekjes. Niet teveel beslag in een keer gebruiken
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193715