logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Rempejek udang
rijstemeelkoekjes van garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr gekookte garnalen
150 ml kokosmelk
200 gr rijstemeel
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
2 sjalot
3 teentjes knoflook
1 lombok
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel peper
1 theel asem

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het meel, het zout en de kokosmelk tot een beslag. Meng dan de garnalen erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het beslag dunne ronde koekjes. Niet teveel beslag in een keer gebruiken

Add comment

Submit

who is online

We have 133 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180425