Recente Reacties

Dak Bulgogi
pittig gegrilde kip

Ingrediënten:
900 gr kippendijen
 
ingrediënten marinade:
3 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl palmsuiker
3 eetl kecap
2 eetl rijstwijn
2 eetl gochujang (rode peper pasta)
2 eetl honing
2 eetl maesil chung (of 3 eetl ananassap)
1 eetl sesamolie
1 sjalot
9 teentjes knoflook
5 cm jahe
1/2 theel zout
 
Garnering:
1 lente-ui, gehakt
1 theel sesam zaad
 
Bereiding:
Snijd de dijen open en plet deze. Snijd de sjalot en de knoflook fijn en rasp de jahe. Meng alle ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en marineer hiermee de kip voor tenminste 4 uur.
Rooster vervolgens de kip langzaam boven een houtkoolvuurtje in 12 minuten bruin en gaar. Stooi de lente-ui en de sesamzaad erover en serveer.
 

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 210 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42583342