1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 1 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 1 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 1 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 2 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 6 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 7 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dak Bulgogi
pittig gegrilde kip

Ingrediënten:
900 gr kippendijen
 
ingrediënten marinade:
3 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl palmsuiker
3 eetl kecap
2 eetl rijstwijn
2 eetl gochujang (rode peper pasta)
2 eetl honing
2 eetl maesil chung (of 3 eetl ananassap)
1 eetl sesamolie
1 sjalot
9 teentjes knoflook
5 cm jahe
1/2 theel zout
 
Garnering:
1 lente-ui, gehakt
1 theel sesam zaad
 
Bereiding:
Snijd de dijen open en plet deze. Snijd de sjalot en de knoflook fijn en rasp de jahe. Meng alle ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en marineer hiermee de kip voor tenminste 4 uur.
Rooster vervolgens de kip langzaam boven een houtkoolvuurtje in 12 minuten bruin en gaar. Stooi de lente-ui en de sesamzaad erover en serveer.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35656239