banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Dak Cheonggyeongchae Bokkeum 닭청경채볶음 - roerbak van kip met paksoy
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dak Cheonggyeongchae Bokkeum 닭청경채볶음
roerbak van kip met paksoy

Ingrediënten:
300-350 gr kipfilet
1 eetl maizena
1 eiwit
350 gr baby paksoy (anders paksoy in stukjes)
100 gr waterkastanjes
zout en peper naar smaak
2 eetl olie
 
ingrediënten saus:
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
1 eetl rijstwijn / mirin
125 ml kippenbouillon
1/2 eetl oestersaus
1 eetl maizena opgelost in 2 eetl water
zout en peper naar smaak
1 theel sesamolie
 
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes en plet deze. Bestrooi de kip met zout en peper naar smaak en wentel de kip door de maizena en het eiwit. 
Snijd de paksoy van de stengel en was deze goed en laat uitlekken. Snijd de knoflook in dunne plakjes en de jahe julliene.
Verhit in een pan 1 eetl olie en bak de dip aan elke kant voor 1 minuut en zet dit apart. 
Voeg dan de olie toe en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg dan de rijstwijn toe en kook voor 1 minuut. Dan de bouillomn, de oestersaus toevoegen en breng aan de kook.
Vervolgens de kip en de paksoy toevoegen en bak voor 2 minuten totdat de paksoy zacht is geworden. Bestrooi het met de peper en het zput en voeg de opgeloste maizena toe en meng alles goed en de saus is ingedikt. Schep dan de sesamolie erdoor en serveer.
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36802381