zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Dak Doh Ree Tang - pittige gestoofde kip


Dak Doh Ree Tang
pittige gestoofde kip
ingrediënten:
2 kipfilets
1/2 aardappel
1/2 ui
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 bosjes bosuitjes
water
bumbu:
2 eetl chile peper pasta
2 eetl chili peper vlokken
1 eetl palmsuiker
1 eetl soju/kookwijn
2 eetl soja suas
zout en peper naar smaak
bereiding;
Meng de ingrediënten voor de bumbu doorelkaar. snijd het vlees in stukjes, de ui en knoflook in plakjes en de aardappel in stukjes. Snij de lombok in dunne reepjes en de bosuitjes in stukjes.
Leg de kip in een pan en voeg water toe en breng het aan de kook. Als het water kookt giet het dan af.
Voeg water aan de kip toe en zorg dat de kip net onder staat. Voeg de knoflook en wat zout toe en breng het aan de kook. Kook dit zachtjes voor 15 minuten. Voeg daarna de overige ingrediénten toe en laat dit nog zachtjes 20 minuten sudderen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.