banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Dak Doh Ree Tang - pittige gestoofde kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dak Doh Ree Tang
pittige gestoofde kip

ingrediënten:
2 kipfilets
1/2 aardappel
1/2 ui
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 bosjes bosuitjes
water
 
bumbu:
2 eetl chile peper pasta
2 eetl chili peper vlokken
1 eetl palmsuiker
1 eetl soju/kookwijn
2 eetl soja suas
zout en peper naar smaak
 
bereiding;
Meng de ingrediënten voor de bumbu doorelkaar. snijd het vlees in stukjes, de ui en knoflook in plakjes en de aardappel in stukjes. Snij de lombok in dunne reepjes en de bosuitjes in stukjes.
Leg de kip in een pan en voeg water toe en breng het aan de kook. Als het water kookt giet het dan af.
Voeg water aan de kip toe en zorg dat de kip net onder staat. Voeg de knoflook en wat zout toe en breng het aan de kook. Kook dit zachtjes voor 15 minuten. Voeg daarna de overige ingrediénten toe en laat dit nog zachtjes 20 minuten sudderen.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37723375