Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Dak Doh Ree Tang - pittige gestoofde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dak Doh Ree Tang
pittige gestoofde kip

ingrediënten:
2 kipfilets
1/2 aardappel
1/2 ui
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 bosjes bosuitjes
water
 
bumbu:
2 eetl chile peper pasta
2 eetl chili peper vlokken
1 eetl palmsuiker
1 eetl soju/kookwijn
2 eetl soja suas
zout en peper naar smaak
 
bereiding;
Meng de ingrediënten voor de bumbu doorelkaar. snijd het vlees in stukjes, de ui en knoflook in plakjes en de aardappel in stukjes. Snij de lombok in dunne reepjes en de bosuitjes in stukjes.
Leg de kip in een pan en voeg water toe en breng het aan de kook. Als het water kookt giet het dan af.
Voeg water aan de kip toe en zorg dat de kip net onder staat. Voeg de knoflook en wat zout toe en breng het aan de kook. Kook dit zachtjes voor 15 minuten. Voeg daarna de overige ingrediénten toe en laat dit nog zachtjes 20 minuten sudderen.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 414 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906173