banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Dak Doh Ree Tang - pittige gestoofde kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dak Doh Ree Tang
pittige gestoofde kip

ingrediënten:
2 kipfilets
1/2 aardappel
1/2 ui
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 bosjes bosuitjes
water
 
bumbu:
2 eetl chile peper pasta
2 eetl chili peper vlokken
1 eetl palmsuiker
1 eetl soju/kookwijn
2 eetl soja suas
zout en peper naar smaak
 
bereiding;
Meng de ingrediënten voor de bumbu doorelkaar. snijd het vlees in stukjes, de ui en knoflook in plakjes en de aardappel in stukjes. Snij de lombok in dunne reepjes en de bosuitjes in stukjes.
Leg de kip in een pan en voeg water toe en breng het aan de kook. Als het water kookt giet het dan af.
Voeg water aan de kip toe en zorg dat de kip net onder staat. Voeg de knoflook en wat zout toe en breng het aan de kook. Kook dit zachtjes voor 15 minuten. Voeg daarna de overige ingrediénten toe en laat dit nog zachtjes 20 minuten sudderen.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303202