Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Yue Sheung Tong - basis visbouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yue Sheung Tong
basis visbouillon

Ingrediënten:
750 gr vissenkoppen en graten of garnalenkoppen en schillen
2000 ml water
10 zwarte peperkorrels
6 cm jahe
1 wortel
2 bleekselderij
1 ui
2 takjes koriander

Bereiding:
Maak eerste de koppen schoon. Rasp de jahe en snijd de wortel, de bleekselderij, de ui en de koriander in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met all ingrediënten en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten 60 minuten laten sudderen. Zeef de bouillon.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025307