Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Yue Sheung Tong - basis visbouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yue Sheung Tong
basis visbouillon

Ingrediënten:
750 gr vissenkoppen en graten of garnalenkoppen en schillen
2000 ml water
10 zwarte peperkorrels
6 cm jahe
1 wortel
2 bleekselderij
1 ui
2 takjes koriander

Bereiding:
Maak eerste de koppen schoon. Rasp de jahe en snijd de wortel, de bleekselderij, de ui en de koriander in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met all ingrediënten en breng aan de kook. Dan op laag vuur en afgesloten 60 minuten laten sudderen. Zeef de bouillon.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 654 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906413