Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Yue Tong Min - vissoep met mie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yue Tong Min
vissoep met mie

Ingrediënten:
1500 ml visbouillon (zie recept)
500 gr visfilet
2 teentjes knoflook
3 cm jahe
500 gr verse eiermie (anders 125 gr gedroogd en gekookt)
1 theel sesamolie
3 takjes koriander
1 eetl arachide olie

Bereiding:
Hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de visfilet in stukjes. Hak de blaadjes van de koriander fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor een paar seconden. Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de vis toevoegen en kook deze voor 5 minuten. Dan de mie toevoegen en breng opnieuw aan de kook.
Meng dan de sesamolie erdoor en strooi de koriander erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906490