Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Yue Tong Min - vissoep met mie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yue Tong Min
vissoep met mie

Ingrediënten:
1500 ml visbouillon (zie recept)
500 gr visfilet
2 teentjes knoflook
3 cm jahe
500 gr verse eiermie (anders 125 gr gedroogd en gekookt)
1 theel sesamolie
3 takjes koriander
1 eetl arachide olie

Bereiding:
Hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de visfilet in stukjes. Hak de blaadjes van de koriander fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor een paar seconden. Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de vis toevoegen en kook deze voor 5 minuten. Dan de mie toevoegen en breng opnieuw aan de kook.
Meng dan de sesamolie erdoor en strooi de koriander erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025333