Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Yue Tong Min - vissoep met mie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yue Tong Min
vissoep met mie

Ingrediënten:
1500 ml visbouillon (zie recept)
500 gr visfilet
2 teentjes knoflook
3 cm jahe
500 gr verse eiermie (anders 125 gr gedroogd en gekookt)
1 theel sesamolie
3 takjes koriander
1 eetl arachide olie

Bereiding:
Hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de visfilet in stukjes. Hak de blaadjes van de koriander fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor een paar seconden. Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de vis toevoegen en kook deze voor 5 minuten. Dan de mie toevoegen en breng opnieuw aan de kook.
Meng dan de sesamolie erdoor en strooi de koriander erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431385