Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Sambal goreng buncis
boontjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kouseband of sperziebonen
3 sjalotten
1 theel trassi
1/2 theel asem
zout naar smaak
2 eetl olie
50 gr garnalen
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblad
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)

Haluskan:
boemboe:
3 cm laos
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1/2 theell ketumbar

Bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kouseband/sperziebonen in stukjes van 4 cm. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin. Voeg dan de boemboe toe samen met de sereh, de trassi, het zout en de asem en bak dit nog 2 minuten door. Dan de kouseband/sperziebonen toevoegen en nog 5 minuten bakken onder voortduren omscheppen. Vervolgens de kokosmelk toevoegen samen met de suiker en het geheel zachtjes gaar stoven.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573580