Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sambal goreng buncis - boontjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal goreng buncis
boontjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kouseband of sperziebonen
3 sjalotten
1 theel trassi
1/2 theel asem
zout naar smaak
2 eetl olie
50 gr garnalen
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblad
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)

Haluskan:
boemboe:
3 cm laos
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1/2 theell ketumbar

Bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kouseband/sperziebonen in stukjes van 4 cm. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin. Voeg dan de boemboe toe samen met de sereh, de trassi, het zout en de asem en bak dit nog 2 minuten door. Dan de kouseband/sperziebonen toevoegen en nog 5 minuten bakken onder voortduren omscheppen. Vervolgens de kokosmelk toevoegen samen met de suiker en het geheel zachtjes gaar stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 262 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449285