banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal goreng buncis - boontjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal goreng buncis
boontjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kouseband of sperziebonen
3 sjalotten
1 theel trassi
1/2 theel asem
zout naar smaak
2 eetl olie
50 gr garnalen
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblad
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)

Haluskan:
boemboe:
3 cm laos
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1/2 theell ketumbar

Bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kouseband/sperziebonen in stukjes van 4 cm. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin. Voeg dan de boemboe toe samen met de sereh, de trassi, het zout en de asem en bak dit nog 2 minuten door. Dan de kouseband/sperziebonen toevoegen en nog 5 minuten bakken onder voortduren omscheppen. Vervolgens de kokosmelk toevoegen samen met de suiker en het geheel zachtjes gaar stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674895