banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tahu Krida - gevulde tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Krida
gevulde tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. rundvlees
1 blok tahu/tofu
4 teentjes knoflook
200 gram taugé
2 rode lomboks
1 theel. trassi petis
2 eieren
peper naar smaak
zout naar smaak
4 sjalotten
water
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst het vlees in water gaar en snijd het dan in zeer kleine stukjes. blancheer de tauge kort in kokend water.
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de peper en het zout fijn tot een pasta. Meng het vlees en de tauge door de pasta.
Snijd de tahu in 4 plakken en hol deze uit. Vul de gevormde holte met het pastamengsel. Klop de eieren op en wentel de tahu door het ei. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu zijden bruin en gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 191 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37928157