gevulde tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. rundvlees
1 blok tahu/tofu
4 teentjes knoflook
200 gram taugé
2 rode lomboks
1 theel. trassi petis
2 eieren
peper naar smaak
zout naar smaak
4 sjalotten
water
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst het vlees in water gaar en snijd het dan in zeer kleine stukjes. blancheer de tauge kort in kokend water.
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de peper en het zout fijn tot een pasta. Meng het vlees en de tauge door de pasta.
Snijd de tahu in 4 plakken en hol deze uit. Vul de gevormde holte met het pastamengsel. Klop de eieren op en wentel de tahu door het ei. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu zijden bruin en gaar.
ingrediënten:
200 gr. rundvlees
1 blok tahu/tofu
4 teentjes knoflook
200 gram taugé
2 rode lomboks
1 theel. trassi petis
2 eieren
peper naar smaak
zout naar smaak
4 sjalotten
water
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst het vlees in water gaar en snijd het dan in zeer kleine stukjes. blancheer de tauge kort in kokend water.
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de peper en het zout fijn tot een pasta. Meng het vlees en de tauge door de pasta.
Snijd de tahu in 4 plakken en hol deze uit. Vul de gevormde holte met het pastamengsel. Klop de eieren op en wentel de tahu door het ei. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu zijden bruin en gaar.