1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Krida
gevulde tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. rundvlees
1 blok tahu/tofu
4 teentjes knoflook
200 gram taugé
2 rode lomboks
1 theel. trassi petis
2 eieren
peper naar smaak
zout naar smaak
4 sjalotten
water
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst het vlees in water gaar en snijd het dan in zeer kleine stukjes. blancheer de tauge kort in kokend water.
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de peper en het zout fijn tot een pasta. Meng het vlees en de tauge door de pasta.
Snijd de tahu in 4 plakken en hol deze uit. Vul de gevormde holte met het pastamengsel. Klop de eieren op en wentel de tahu door het ei. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu zijden bruin en gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35761030