1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Krida
gevulde tahu
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. rundvlees
1 blok tahu/tofu
4 teentjes knoflook
200 gram taugé
2 rode lomboks
1 theel. trassi petis
2 eieren
peper naar smaak
zout naar smaak
4 sjalotten
water
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst het vlees in water gaar en snijd het dan in zeer kleine stukjes. blancheer de tauge kort in kokend water.
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de peper en het zout fijn tot een pasta. Meng het vlees en de tauge door de pasta.
Snijd de tahu in 4 plakken en hol deze uit. Vul de gevormde holte met het pastamengsel. Klop de eieren op en wentel de tahu door het ei. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu zijden bruin en gaar.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35083531