Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Tahu Krida- gebakken tahoe/tofu met een vlees-taugévulling

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Krida
gebakken tahoe/tofu met een vlees-taugévulling
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. rundvlees,
1 blok tahu/tofu
3 teentjes knoflook,
200 gram taugé
3 ontpitte lomboks
1 theel. trassie petis
2 eieren
peper en zout naar smaak,
1 ei,
3 sjalotten,
200 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit en water in een pan en voeg daar het vlees aan toe. kook het vlees gaar en snijd het daarna in zeer kleine stukjes. Maak de tauge schoon. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de petis, de lomboks en de peper en zout fijn tot een boemboe. Meng door de boemboe het vlees en de taugé. Snijd de tahu in 4 stukken en hol elk stuk uit. Vul de holte met het vlees en het taugémengsel. klop de eieren los en wentel de tahustukjes erdoor heen. Bak daarna de tahu in olie gaar en bruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 249 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40815553