banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 9 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Tahu Krida- gebakken tahoe/tofu met een vlees-taugévulling

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Krida
gebakken tahoe/tofu met een vlees-taugévulling
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. rundvlees,
1 blok tahu/tofu
3 teentjes knoflook,
200 gram taugé
3 ontpitte lomboks
1 theel. trassie petis
2 eieren
peper en zout naar smaak,
1 ei,
3 sjalotten,
200 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit en water in een pan en voeg daar het vlees aan toe. kook het vlees gaar en snijd het daarna in zeer kleine stukjes. Maak de tauge schoon. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de petis, de lomboks en de peper en zout fijn tot een boemboe. Meng door de boemboe het vlees en de taugé. Snijd de tahu in 4 stukken en hol elk stuk uit. Vul de holte met het vlees en het taugémengsel. klop de eieren los en wentel de tahustukjes erdoor heen. Bak daarna de tahu in olie gaar en bruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38239187