banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Tahu Krida- gebakken tahoe/tofu met een vlees-taugévulling

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Krida
gebakken tahoe/tofu met een vlees-taugévulling
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. rundvlees,
1 blok tahu/tofu
3 teentjes knoflook,
200 gram taugé
3 ontpitte lomboks
1 theel. trassie petis
2 eieren
peper en zout naar smaak,
1 ei,
3 sjalotten,
200 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Verhit en water in een pan en voeg daar het vlees aan toe. kook het vlees gaar en snijd het daarna in zeer kleine stukjes. Maak de tauge schoon. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de petis, de lomboks en de peper en zout fijn tot een boemboe. Meng door de boemboe het vlees en de taugé. Snijd de tahu in 4 stukken en hol elk stuk uit. Vul de holte met het vlees en het taugémengsel. klop de eieren los en wentel de tahustukjes erdoor heen. Bak daarna de tahu in olie gaar en bruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39818864