Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sambal Goreng Kuwah
vlees met boontjes

Bahan-bahan;
ingrediënten:
200 gr rundergehakt / kippengehakt
50 gr kouseband
2 rode lomboks
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
3 cm laos, gekneusd
1 theel trassi
2 jeruk purut blaadjes
1 eetl asem
125 ml kokosmelk
zout naar smaak
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes en de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een wok/wdjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lomboks samen met de trassi, de jeruk purut en de laos voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en bak het vlees rul. Vervolgens de kouseband, het zout, de asem en de santen toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kouseband gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578357