logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sambal Goreng Kuwah
vlees met boontjes

Bahan-bahan;
ingrediënten:
200 gr rundergehakt / kippengehakt
50 gr kouseband
2 rode lomboks
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
3 cm laos, gekneusd
1 theel trassi
2 jeruk purut blaadjes
1 eetl asem
125 ml kokosmelk
zout naar smaak
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes en de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een wok/wdjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lomboks samen met de trassi, de jeruk purut en de laos voor 3 minuten. Voeg dan het vlees en bak het vlees rul. Vervolgens de kouseband, het zout, de asem en de santen toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kouseband gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 68 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160829