1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Babi guling
Geroosterd speenvarken
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 speenvarken
zout
6 salam blaadjes
7 eetl. olie
6 cm kunyit (kurkuma)
3 eetl water

Haluskan:
boemboe:
10 kemirinootjes
3 serehstengels
12 rawits
900 gr base megenep (zie recept)
2 theel. base wangenan (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Maak het speenvarken schoon en wrijf deze in met zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Rasp de kunyit en meng dit met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 4 minuten. Laten afkoelen en vul daarna de buikholte van het speenvarken met de boemboe. Maak de buikholte dicht met garen of met houten prikkers.
Wrijf de huid van het speenvarken in met het kunyitsap en rooster het speenvarken voor een houtskoolvuur in 4-5 uur gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 24 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416315