logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ikan Bakar
geroosterde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 stevige vis van 500 gr, bijv. tonijn
sap van 1 limoen
6 teentjes knoflook
5 cm kunyit
olie
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en besprenkel de vis vis daarna met het limoensap. Wrijf of maal de knoflook, de kunyit en het zout fijn tot een boemboe. Meng de olie er goed doorheen. Wrijf de vis in met het mengsel en rooster de vis daarna gaar op een houtskoolvuurtje. Je kan evt. de vis ook eerst in aluminiumfolie wikkelen.

Add comment

Submit

who is online

We have 91 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160550