Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ikan Bakar - geroosterde vis
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ikan Bakar
geroosterde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 stevige vis van 500 gr, bijv. tonijn
sap van 1 limoen
6 teentjes knoflook
5 cm kunyit
olie
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en besprenkel de vis vis daarna met het limoensap. Wrijf of maal de knoflook, de kunyit en het zout fijn tot een boemboe. Meng de olie er goed doorheen. Wrijf de vis in met het mengsel en rooster de vis daarna gaar op een houtskoolvuurtje. Je kan evt. de vis ook eerst in aluminiumfolie wikkelen.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083792