Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ikan Bakar - geroosterde vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Bakar
geroosterde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 stevige vis van 500 gr, bijv. tonijn
sap van 1 limoen
6 teentjes knoflook
5 cm kunyit
olie
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en besprenkel de vis vis daarna met het limoensap. Wrijf of maal de knoflook, de kunyit en het zout fijn tot een boemboe. Meng de olie er goed doorheen. Wrijf de vis in met het mengsel en rooster de vis daarna gaar op een houtskoolvuurtje. Je kan evt. de vis ook eerst in aluminiumfolie wikkelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 213 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42430010