geroosterde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 stevige vis van 500 gr, bijv. tonijn
sap van 1 limoen
6 teentjes knoflook
5 cm kunyit
olie
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en besprenkel de vis vis daarna met het limoensap. Wrijf of maal de knoflook, de kunyit en het zout fijn tot een boemboe. Meng de olie er goed doorheen. Wrijf de vis in met het mengsel en rooster de vis daarna gaar op een houtskoolvuurtje. Je kan evt. de vis ook eerst in aluminiumfolie wikkelen.
ingrediënten:
1 stevige vis van 500 gr, bijv. tonijn
sap van 1 limoen
6 teentjes knoflook
5 cm kunyit
olie
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en besprenkel de vis vis daarna met het limoensap. Wrijf of maal de knoflook, de kunyit en het zout fijn tot een boemboe. Meng de olie er goed doorheen. Wrijf de vis in met het mengsel en rooster de vis daarna gaar op een houtskoolvuurtje. Je kan evt. de vis ook eerst in aluminiumfolie wikkelen.