banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Icon Write a comment
Ikan Bacang
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Bacang

bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tonijn/bonito
50 gr. kokosmeel
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 limoen (in plakjes gesneden)
peper en zout
bananenblad
olie
biteng (houten prikkers)

Haluskan:
boemboe:
4 rode lomboks
2,5 cm. kunir
1 serehstengel
3 cm laos
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de vis in met peper en zout en stof plakjes limoen in de buikholte. Kerf de vis aan beide zijden in. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met de kokosmelk en het meel. Smeer de vis aan beide zijden dik in met het mengsel en verpak de vis in bananenblad en zet de uiteinden vast met de prikkers. Rooster de vis boven een houtskoolvuurtje gaar. Het blad mag wel bruin worden maar niet verbranden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38075017