Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Janganan
groentesalade
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr krieltjes
300 ml. olie
1 blok tahu/tofu
100 gr. witte of groene kool
1 komkommer
125 gr. tauge
125 gr. peultjes
3 rode lomboks
50 gr pinda's
1 theel asem
2 theel. gula jawa
zout naar smaak

taburan:
garnering:
2 eetl. gehakte pinda's
bawang goreng
4 hard gekookte eieren

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de krieltjes doormidden, de tahu in blokjes, de kool in reepjes, de komkommer in plakjes en de ontpitte lomboks is dunne reepjes. Snijd de eieren in partjes
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin eerst de krieltjes goudbruin en laat deze op keukenpapier uitlekken. Vervolgens de tahu ook goudbruin bakken en daarna laten uitlekken. Blancheer de kool en de taugé kort en laat deze goed uitlekken.
Meng de aardappelen, de tahu, de kool, de taugé, de lomboks, de komkommer goed door elkaar.
Wrijf of maal de pinda's fijn tot een pasta. Meng dit met de gula-jawa, de asem en wat water tot een sausje. Giet het sausje over de groenten en garneer dit met de gehakte pinda's, de eieren en de bawang goreng.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578511