banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Janganan - groentesalade
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Janganan
groentesalade
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr krieltjes
300 ml. olie
1 blok tahu/tofu
100 gr. witte of groene kool
1 komkommer
125 gr. tauge
125 gr. peultjes
3 rode lomboks
50 gr pinda's
1 theel asem
2 theel. gula jawa
zout naar smaak

taburan:
garnering:
2 eetl. gehakte pinda's
bawang goreng
4 hard gekookte eieren

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de krieltjes doormidden, de tahu in blokjes, de kool in reepjes, de komkommer in plakjes en de ontpitte lomboks is dunne reepjes. Snijd de eieren in partjes
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak hierin eerst de krieltjes goudbruin en laat deze op keukenpapier uitlekken. Vervolgens de tahu ook goudbruin bakken en daarna laten uitlekken. Blancheer de kool en de taugé kort en laat deze goed uitlekken.
Meng de aardappelen, de tahu, de kool, de taugé, de lomboks, de komkommer goed door elkaar.
Wrijf of maal de pinda's fijn tot een pasta. Meng dit met de gula-jawa, de asem en wat water tot een sausje. Giet het sausje over de groenten en garneer dit met de gehakte pinda's, de eieren en de bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39933281