Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Kekian Udang - gebakken garnalenballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kekian Udang
gebakken garnalenballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
100 gr tapioca meel
75 gr bloem
50 ml water
1 ei
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding.
Hak de garnalen fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de garnalen, tapiocameel, bloem, water en ei en vorm hiervan een beslag. Neem 2 eetl / kleine juslepel beslag en vorm hiervan een balletje.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kekian goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 226 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930609