Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Kekian Udang - gebakken garnalenballetjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Kekian Udang
gebakken garnalenballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
100 gr tapioca meel
75 gr bloem
50 ml water
1 ei
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding.
Hak de garnalen fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de garnalen, tapiocameel, bloem, water en ei en vorm hiervan een beslag. Neem 2 eetl / kleine juslepel beslag en vorm hiervan een balletje.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kekian goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909591