Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Kekian - Peranakan garnalen en kip cake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kekian
Peranakan garnalen en kip cake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
250 gr kipfilet
2 eetl varkensvet
75 tapiocabloem
175 gr bloem
3 eieren
50 ml water
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel peper
1/2 thee palmsuiker
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen, de kip fijn en de knoflook fijn. Meng alle ingrediënten tot een gladde massa. Leg de massa op bananenblad en vorm hiervan een rol. Maak de uiteinden vast met biteng.
Stoom de kekian in 25 minuten gaar en snijd deze dan in plakken van 1,5 -2 cm. Verhit in een pan olie en bak de plakken dan goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 283 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925509