1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kekian
Peranakan garnalen en kip cake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
250 gr kipfilet
2 eetl varkensvet
75 tapiocabloem
175 gr bloem
3 eieren
50 ml water
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel peper
1/2 thee palmsuiker
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen, de kip fijn en de knoflook fijn. Meng alle ingrediënten tot een gladde massa. Leg de massa op bananenblad en vorm hiervan een rol. Maak de uiteinden vast met biteng.
Stoom de kekian in 25 minuten gaar en snijd deze dan in plakken van 1,5 -2 cm. Verhit in een pan olie en bak de plakken dan goudbruin.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 459 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414449