Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Pindasaus - saté saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Pindasaus - saté saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
375 gr pinda's (ongezouten)
250 ml water
1 eetl kecap manis
1 ½ eetl palmsuiker
1/4 theel zout
4 eetl asem water
4 eetl olie
 
Haluskan:
boemboe:
7 gedroogde lomboks
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 serehstengels
3 cm laos
1 eetl ketumbar
 
Cara membuat:

bereiding:
Week de lomboks in lauw water. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de pinda's grof. Verhit in een wok de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de pinda's, het asem water, het water, de palmsuiker, de kecap en het zout toe en en laat het zachtjes sudderen onder voortdurend roeren totdat er een homogene saus ontstaat.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 383 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083668