Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Pindasaus 1 - zurige pindasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pindasaus 1
zurige pindasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr ongezouten pinda's
100 ml heet water
10 belimbing wuluh (zure stervrucht)
3 el olie

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
2 eetl sambal brandal (zie recept)
20 rode lomboks
10 rode rawit
1 theel zout
3 theel gula jawa (palmsuiker)

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de pinda's fijn tot een pasta en snijd de belimbing ragfijn of tot een papje. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan 500 ml water en de belimbing toe en laat dit zachtjes stoven totdat de belimbing zacht is geworden. Voeg dan de pinda's en het overige water toe en meng dit tot een gladde saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920557