banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pampis cakalang fufu - Gekruide gerookte tonijn

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pampis cakalang fufu
Gekruide gerookte tonijn
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1/2 tonijn, gerookt
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 serehstengel, gekneusd
1 pandan blad
1 prei
5 takjes citroenbasilicum
1 takje muntblaadjes
3 eetl. olie (kokos)
santen kepala gemaakt van 1 kokosnoot (zie berichten)
zout

Haluskan:
boemboe:
12 rawits
3,5 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Week de vis voor 40 minuten in water, laat het uitlekken en snijd het daarna in stukken en trek het vlees los in sliertjes. Snijd de knoflook, de sjalotten in dunne plakjes en de prei in ringen. Pluk de blaadjes van de takjes.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Dan de vis, de boemboe, de sereh, het pandanblad, de prei en de blaadjes toevoegen met wat zout naar smaak. Omscheppen en dan de kokosmelk toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat het vocht verdampt is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564899