1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lamsvlees met aubergines
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsbout
1000 ml water
2 eetl kruizemunt
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
1 limoen (sap)
2 sjalotten
4 eetl olie
5 aardappelen (in schil gekookt)
2 aubergines
4 tomaten
zout naar smaak
peper naar smaak
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in 4 plakken.Snipper de kruizemunt en snijd de sjalotten, de knoflook en de ontpitte lomboks fijn. Meng de lomboks met de kruizemunt en het limoensap en wrijf hiermee het vlees in. Laat dit tenminste 1 uur intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees lichtbruin. Voeg dan het water toe en laat het vlees 30 minuten zachtjes sudderen. Snijd de aubergines, de tomaten en de aardappelen in plakjes en de sjalotten in ringen. Voeg dit toe aan het vlees en laat dit nog 5 minuten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999