1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Nick 20 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 29 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Lamsvlees met aubergines
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsbout
1000 ml water
2 eetl kruizemunt
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
1 limoen (sap)
2 sjalotten
4 eetl olie
5 aardappelen (in schil gekookt)
2 aubergines
4 tomaten
zout naar smaak
peper naar smaak
1/2 theel gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in 4 plakken.Snipper de kruizemunt en snijd de sjalotten, de knoflook en de ontpitte lomboks fijn. Meng de lomboks met de kruizemunt en het limoensap en wrijf hiermee het vlees in. Laat dit tenminste 1 uur intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees lichtbruin. Voeg dan het water toe en laat het vlees 30 minuten zachtjes sudderen. Snijd de aubergines, de tomaten en de aardappelen in plakjes en de sjalotten in ringen. Voeg dit toe aan het vlees en laat dit nog 5 minuten sudderen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35957373