Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Lelawar Anak Domba - gekruid en gestoofd lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lelawar Anak Domba
gekruid en gestoofd lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. lamsvlees
versgemalen peper
100 ml kippenbouillon (zie recept)
2 sjalotten
2 jeruk purut blaadjes
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 serehstengel, gekneusd
1 eetl. citroensap
3 eetl. olie
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 teentjes knoflook
2 sjalotten
3 kemirinoten
2 rode lomboks
1 theel trassi
2 cm laos
2 theel ketumbar
1 theel jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes en het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin. Schep deze daarna uit de wok/wadjan en laat ze uitlekken. Bak vervolgens de boemboe met de sereh in de wok/wadjan voor 3 minuten en voeg dan het vlees en de jerut purut toe en bak dit 5 minuten. Dan de bouillon samen met de peper toevoegen en het zachtjes 1 uut laten stoven. Vervolgens de kokosmelk, het citroensap en de gefruite sjalotten toevoegen en dit alles nog 30 minuten zachtjes laten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 236 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065000