1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kagape kambing
Lamsvlees in kruidige saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr lamsvlees
2 eetl tamarinde water
1/2 teel zout
500 ml water
500 ml santen asli (dikke kokosmelk)
100 gr gerapste kokos
1 sereh stengel
3 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
3 teentjes knoflook
6 rode sjalotjes
1 theel ketumbar
3 kemiri noten
1/2 theel peper
1/4 theel jinten
3 cm kunyit
1 cm jahe
1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine lapjes. Rooster de kokos goudbruin in een koekepan en wrijf deze daarna fijn. Plet de sereh. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Meng dan de sereh erdoor. Voeg dan het vlees toe en bak dit goudbruin. Vervolgens het water en het asemwater toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees vrijwel gaar is en het water is verdampt. Dan de santen toevoegen en roeren totdat de saus is ingedikt. Dan de kokos toevoegen en roeren. Serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35758510