1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kagape kambing
Lamsvlees in kruidige saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr lamsvlees
2 eetl tamarinde water
1/2 teel zout
500 ml water
500 ml santen asli (dikke kokosmelk)
100 gr gerapste kokos
1 sereh stengel
3 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
3 teentjes knoflook
6 rode sjalotjes
1 theel ketumbar
3 kemiri noten
1/2 theel peper
1/4 theel jinten
3 cm kunyit
1 cm jahe
1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine lapjes. Rooster de kokos goudbruin in een koekepan en wrijf deze daarna fijn. Plet de sereh. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Meng dan de sereh erdoor. Voeg dan het vlees toe en bak dit goudbruin. Vervolgens het water en het asemwater toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees vrijwel gaar is en het water is verdampt. Dan de santen toevoegen en roeren totdat de saus is ingedikt. Dan de kokos toevoegen en roeren. Serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36099633