1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kagape Kambing Jepara
kruidig lamsvlees uit Jepara

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
500 ml water
2 eetl asamwater
100 gr gerapste kokos
1/2 theel zout
500 ml kokosmelk
2 sereh/citroengras
olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
3 kemiri noten
4 sjalotjes
1 theel ketumbar
1 cm jahe
1/2 theel peper
1/2 theel jinten
3 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 1x4 cm. Rooster de kokos droog in een pan en wrijf daaran fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten samen met de sereh. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan het water toevoegen en kook het vlees zachtjes gaar en totdat het water vrijwel is verdampt. Dan de santen en het zout beetje bij beetje toevoegen totdat de saus zich verdikt. Dan de kokos toevoegen en roer goed.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36087932