1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kagape Kambing Jepara
kruidig lamsvlees uit Jepara

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
500 ml water
2 eetl asamwater
100 gr gerapste kokos
1/2 theel zout
500 ml kokosmelk
2 sereh/citroengras
olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
3 kemiri noten
4 sjalotjes
1 theel ketumbar
1 cm jahe
1/2 theel peper
1/2 theel jinten
3 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 1x4 cm. Rooster de kokos droog in een pan en wrijf daaran fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten samen met de sereh. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Dan het water toevoegen en kook het vlees zachtjes gaar en totdat het water vrijwel is verdampt. Dan de santen en het zout beetje bij beetje toevoegen totdat de saus zich verdikt. Dan de kokos toevoegen en roer goed.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 21 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413854