Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kambing Goreng - gebakken lamsvlees met sambal kecap

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kambing Goreng
gebakken lamsvlees met sambal kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr lamsvlees of geit
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
1 theel peper
1/2 theel zout
300 ml heet water
olie

Sambal kecap:
5 sjalotjes
5 rode rawits
8 eetl kecap manis
2 theel limoen,sap
1 theel peper
2 tomaten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes van 2cm. Wrijf of maal de knoflook, het jahe, het zout en de peper fijn tot een pasta. Meng dit met het vlees en laat het 15 minuten intrekken.
Verhit een pan en voeg het vlees, de marinade en het water toe en kook afgesloten op middelhoog vuur totdat het vlees gaar is geworden en het vocht is geabsorbeerd.
Vervolgens verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin. Serveer met de sambal.

Sambal kecap:
Snijd de sjalotjes fijn en de rawits in dunne plakjes. Ontpit de tomaten en snijd deze in blokjes of dunne plakjes. Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239747