logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pao Yang Sauce Palo
eend in kaneelsaus
Ingrediënten:
450 gr eendenborst met vel
1 eetl kaneel
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Ingrediënten saus:
3 eetl kecap manis
6 eetl water
1 theel kaneel
1 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
2 theel maizena

Bereiding:
Meng het zout, de kaneel, de suiker met de eendeborst en laat dit een nachtje intrekken. Bak de eendeborst met het vel naar beneden zonder olie totdat het vel bruin en bijna verbrandt is. De eenda zal hierdoor in eigen vet gebakken worden. Draai de filet dan om en bak het nog 8 minuten. Schep het over in een ovenschaal en bak het verder voor 10 minuten in de oven op 160 gr.
Verhit in een pan de kecap, de suiker, het zout en de kaneel. Meng hierdoor de met water aangelengde maizena en roer dit totdat de saus bindt en wat indikt. Snijd het vlees in plakjes.Meng het vlees door de saus en bak dit nog 1 minuut verder.

Add comment

Submit

who is online

We have 62 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175856