Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Babi Panggang Brem - geroosterd gemarineerd varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Babi Panggang Brem
geroosterd gemarineerd varkensvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensvlees
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel paprika poeder
1 eetl brem bali (Balinese rijstwijn)
1/2 theel honing
1 theel zout
50 ml olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Hak de sjalotjes en de knoflook zeer fijn. Meng het vlees met de sjalotjes, de knoflook, de paprika, de brem, de honing, het zout en de olie en laat dit 40 minuten marineren.
Bak het vlees daarna in de oven op middelmatige temperatuur in 60 minuten gaar of rooster het boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40795014