Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tumis Kangkung Kari - roerbak van kangkung met kerrie
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Tumis Kangkung Kari
roerbak van kangkung met kerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes kangkung
1 wortel
1/2 theel kari bubuk / kerrie
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 rode lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortel in plakjes en de kangkung grof. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 2 minuten, voeg dan de lomboks mee en meng alles goed. Voeg de wortel toe en bak deze zacht. Dan de kangkung , de kari, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812528