Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Kangkung Kari - roerbak van kangkung met kerrie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kangkung Kari
roerbak van kangkung met kerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes kangkung
1 wortel
1/2 theel kari bubuk / kerrie
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 rode lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortel in plakjes en de kangkung grof. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 2 minuten, voeg dan de lomboks mee en meng alles goed. Voeg de wortel toe en bak deze zacht. Dan de kangkung , de kari, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065438