logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Kangkung Kari
roerbak van kangkung met kerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes kangkung
1 wortel
1/2 theel kari bubuk / kerrie
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 rode lomboks
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortel in plakjes en de kangkung grof. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 2 minuten, voeg dan de lomboks mee en meng alles goed. Voeg de wortel toe en bak deze zacht. Dan de kangkung , de kari, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 68 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176153