Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Rendang bebek poyah - pittig drooggebakken eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Rendang bebek poyah
pittig drooggebakken eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
2 eetl asemwater
100 gr kacang merah / adukiboon 
250 ml santen asli
750 ml santen cair
2 cm laos
2 sereh stengels
1 kunyit blad
2 asem kandis
3 theel zout
200 gr gerapste kokos
 
Haluskan:
bumbu:
11 rode lomboks
11 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
4 kemiri noten
1 theel peper
2 theel ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 4 stukken en wijf deze in met het asemwater en laat dit 30 minuten intrekken. Spoel af en dep droog. Rooster de kokos droog in een pan en wrijf deze daarna tot een puree. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de santen cair samen met de bumbu, de laos, de sereh, het kunyit blad, de asem kandis en het zout en breng aan de kook. Voeg dan de eend toe en laat het zachtjes stoven totdat de saus wat indikt. Voeg dan de bonen toe samen met de santen asli en stoof het geheel zachtjes vrijwel droog.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 354 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915587