1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

rosa
Het recept goed bewaren.
Pisang rai - Gestoofde Banaan in Joomla Article
R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rendang bebek poyah
pittig drooggebakken eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
2 eetl asemwater
100 gr kacang merah / adukiboon 
250 ml santen asli
750 ml santen cair
2 cm laos
2 sereh stengels
1 kunyit blad
2 asem kandis
3 theel zout
200 gr gerapste kokos
 
Haluskan:
bumbu:
11 rode lomboks
11 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
4 kemiri noten
1 theel peper
2 theel ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 4 stukken en wijf deze in met het asemwater en laat dit 30 minuten intrekken. Spoel af en dep droog. Rooster de kokos droog in een pan en wrijf deze daarna tot een puree. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de santen cair samen met de bumbu, de laos, de sereh, het kunyit blad, de asem kandis en het zout en breng aan de kook. Voeg dan de eend toe en laat het zachtjes stoven totdat de saus wat indikt. Voeg dan de bonen toe samen met de santen asli en stoof het geheel zachtjes vrijwel droog.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34517328