1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bami Goreng Sama Udang
eenvoudige gebakken mie met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr eier mie
450 gr garnalen
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap asin
250 ml kippenbouillon (zie recept)
3 lente uitjes
water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lenteuitjes fijn. Verhit in een pan het water en kook de mie voor 1 minuut. Giet het af en koel het direct met koud water en laat het uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen voor 5 minuten. Voeg dan de sjalotten en de knoflook toe en bak dit nog 3 minuten. Dan de kecap en de mie toevoegen en bak dit. Gebruik de bouillon beetje bij beetje om te voorkomen dat de mie aanbakt. Meng dan de lenteui erdoor en bak dit nog 1 minuut.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999