Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bami Goreng Sama Udang - eenvoudige gebakken mie met garnalen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Bami Goreng Sama Udang
eenvoudige gebakken mie met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr eier mie
450 gr garnalen
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap asin
250 ml kippenbouillon (zie recept)
3 lente uitjes
water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lenteuitjes fijn. Verhit in een pan het water en kook de mie voor 1 minuut. Giet het af en koel het direct met koud water en laat het uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen voor 5 minuten. Voeg dan de sjalotten en de knoflook toe en bak dit nog 3 minuten. Dan de kecap en de mie toevoegen en bak dit. Gebruik de bouillon beetje bij beetje om te voorkomen dat de mie aanbakt. Meng dan de lenteui erdoor en bak dit nog 1 minuut.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036580