banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Bami Goreng Sama Udang - eenvoudige gebakken mie met garnalen

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Bami Goreng Sama Udang
eenvoudige gebakken mie met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr eier mie
450 gr garnalen
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap asin
250 ml kippenbouillon (zie recept)
3 lente uitjes
water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lenteuitjes fijn. Verhit in een pan het water en kook de mie voor 1 minuut. Giet het af en koel het direct met koud water en laat het uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen voor 5 minuten. Voeg dan de sjalotten en de knoflook toe en bak dit nog 3 minuten. Dan de kecap en de mie toevoegen en bak dit. Gebruik de bouillon beetje bij beetje om te voorkomen dat de mie aanbakt. Meng dan de lenteui erdoor en bak dit nog 1 minuut.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39055097