Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Bami Goreng Sama Udang
eenvoudige gebakken mie met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr eier mie
450 gr garnalen
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap asin
250 ml kippenbouillon (zie recept)
3 lente uitjes
water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lenteuitjes fijn. Verhit in een pan het water en kook de mie voor 1 minuut. Giet het af en koel het direct met koud water en laat het uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen voor 5 minuten. Voeg dan de sjalotten en de knoflook toe en bak dit nog 3 minuten. Dan de kecap en de mie toevoegen en bak dit. Gebruik de bouillon beetje bij beetje om te voorkomen dat de mie aanbakt. Meng dan de lenteui erdoor en bak dit nog 1 minuut.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573536