banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Tahu kuning - geel gestoofde tahu

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Tahu kuning
geel gestoofde tahu


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 tahu/tofu
2 groene lomboks
2 salam blad
1 serehstengel
225 ml santen cair
olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
3 cm kunyit
2 cm laos
1 cm jahe
4 kemiri, geroosterd
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en de lomboks in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en bak de tahu goudgeel en schep deze uit de olie en laat deze uitlekken op keukenpapier.
Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de sereh en de lomboks toe en bak het nog voor 2 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes tot de helft laten inkoken. Dan de tahu toevoegen en zachtjes laten sudderen totdat het vocht vrijwel is verdampt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559938