banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tahu Lengko - Tahoe met groenten en pindasaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Lengko
Tahoe met groenten en pindasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
olie
1 komkommer
100 gr taugé

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
50 gr pinda's
2 theel. gerapste pamlsuiker
1 theel, witte azijn
7 eetl. ketjap manis
zout naar smaak

Taburan:
garnering:
3 sjalotten
1 takje selderie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten voor de garnering in dunne plakjes en de selderie fijn. Snijd de tahu in kleine blikjes Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de sjaloten goudbruin. Schep deze uit de wok/wadjan en laats het goed uitlekken. Frituur in de wok/wadjan daarna de tahu goudbruin en laat deze daarna ook uitlekken. Vervolgens de pinda's in de olie ook voor 3 minuten bakken en daarna uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de suas fijn tot een pasta en meng dit met de ketjap en de azijn tot een saus. Halveer de komkommer overlangs en verwijder de zaadjes. Snijd de komkommer dan in dunne reepjes. Blancheer de tauge en laat het uitlekken. Meng de tauge met de komkommer en de tahu en giet de saus erover en bestrooi het geheel met de gefrituurde sjalotten en de selderie. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979152