banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tahu Lengko - Tahoe met groenten en pindasaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Lengko
Tahoe met groenten en pindasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
olie
1 komkommer
100 gr taugé

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
50 gr pinda's
2 theel. gerapste pamlsuiker
1 theel, witte azijn
7 eetl. ketjap manis
zout naar smaak

Taburan:
garnering:
3 sjalotten
1 takje selderie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten voor de garnering in dunne plakjes en de selderie fijn. Snijd de tahu in kleine blikjes Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de sjaloten goudbruin. Schep deze uit de wok/wadjan en laats het goed uitlekken. Frituur in de wok/wadjan daarna de tahu goudbruin en laat deze daarna ook uitlekken. Vervolgens de pinda's in de olie ook voor 3 minuten bakken en daarna uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de suas fijn tot een pasta en meng dit met de ketjap en de azijn tot een saus. Halveer de komkommer overlangs en verwijder de zaadjes. Snijd de komkommer dan in dunne reepjes. Blancheer de tauge en laat het uitlekken. Meng de tauge met de komkommer en de tahu en giet de saus erover en bestrooi het geheel met de gefrituurde sjalotten en de selderie. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 404 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37616504