Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Kepiting bakar - Gebakken krab

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kepiting bakar
Gebakken krab
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 krab
zout naar smaak
3 eetl. ketjap manis
1/2 theel, witte peper

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)
1 kleine tomaat

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de krab in 10 minuten gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de ketjap en het zout. Snijd de krab aan de onderkant open en wrijf de krab in met de boemboe en rooster de krab nog voor 6 minuten boven een houtkoolvuurtje..
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411252