Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Kepiting bakar - Gebakken krab

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kepiting bakar
Gebakken krab
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 krab
zout naar smaak
3 eetl. ketjap manis
1/2 theel, witte peper

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 cm gember (jahe/djahé)
1 kleine tomaat

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de krab in 10 minuten gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de ketjap en het zout. Snijd de krab aan de onderkant open en wrijf de krab in met de boemboe en rooster de krab nog voor 6 minuten boven een houtkoolvuurtje..
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812573