banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Kepiting Cabe - krab met rode peper
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kepiting Cabe
krab met rode peper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. krabb
2 cm gember (jahe/djahé)
2 sjalotten
1/2 limoen (sap)
3 teentjes knoflook
2 eetl. olie
2 rode lomboks
100 gr. aspergepunten

Taburan:
garnering:
4 blaadjes (ijsberg)sla
2 eetl. gehakte koriander

Cara membuat:
bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Rasp de gember zeer fijn. Halveer eerst en blancheer daarna de asperges voor 3 minuten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten en de knoflook voor 1 minuut. Dan de gember en de asperges toevoegen en dit nog 1 minuut verder bakken. Dan de lomboks en de krab toevoegen en dit samen met het limoensap nog even doorbakken. Schep het daarna op de slablaadjes en bestrooi het met de koriander.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 182 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38472058