banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kepiting Cabe - krab met rode peper
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kepiting Cabe
krab met rode peper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. krabb
2 cm gember (jahe/djahé)
2 sjalotten
1/2 limoen (sap)
3 teentjes knoflook
2 eetl. olie
2 rode lomboks
100 gr. aspergepunten

Taburan:
garnering:
4 blaadjes (ijsberg)sla
2 eetl. gehakte koriander

Cara membuat:
bereiding:
Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Rasp de gember zeer fijn. Halveer eerst en blancheer daarna de asperges voor 3 minuten. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten en de knoflook voor 1 minuut. Dan de gember en de asperges toevoegen en dit nog 1 minuut verder bakken. Dan de lomboks en de krab toevoegen en dit samen met het limoensap nog even doorbakken. Schep het daarna op de slablaadjes en bestrooi het met de koriander.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592049