Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Kepiting Kukus - Gestoomde krab met sambal
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 

Kepiting Kukus
Gestoomde krab met sambal


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 grote krab
1 serehstengel
1 prei

Bahan-bahan sambal:
Ingrediënten sambal:
1 teentje knoflook
3 schijven ananas
2 rode rawits
1 groen rawit
½ limoen (sap)
1 theel zout
½ theel peper
1 cm jahe
1 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding;
Maak de crab schoon en verwijder de bovenste schaal. Schijn de prei grof en vul de krab met de prei en de sereh. Stoom vervolgens de krab gaar en rood. Serveer bij de krab de sambal.

Cara membuat sambal:
Snijd de knoflook en de rawits fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Wrijf of maal de ingrediënten voor de sambal grof.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 260 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40911914