Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kepiting tauco - Krab met sojabonensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kepiting tauco
Krab met sojabonensaus
Bahan-bahan;
ingrediënten:
4 krabben
4 bosuitjes
4 rode lomboks
3 eetl, olie
1000 ml water
zout naar smaak
5 eetl. ketjap manis

haluskan;
boemboe:
1 theel, witte peper
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
6 cm gwember (jahe/djahé)
5 eetl. tauco

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de bosuitjes in wat grote stukken en de krabben in normale stukken. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de krabben toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de ketjap, het zout en het water toevoegen en het geheel afgesloten 10 minuten laten stoven. Vervolgens de bosuitjes toevoegen en nog 3 minuten laten sudderen .
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 476 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252395