Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Abon ayam bawang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Abon ayam bawang


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
100 ml kokosmelk
10 salamblaadjes
2 eetl olie
2 theel zout
2 eetl asamwater
1 theel ketumbar
2 eetl bawang goreng
250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Kook het vlees in het water gaar en laat dit afkoelen. Pluis daarna het vlees uit elkaar. Meng het vlees met de kokosmelk, het zout, de salam, het asamwater en de ketumbar. Verhit een wok/wadjan en voeg het vleesmengsel toe en laat dit zachtjes sudderen totdat het vocht verdampt is.
Verhit in een pan de olie en bak het vleesmengsel bruin en laat het daarna uitlekken op keukenpapier. Schep vervolgens de bawang goreng erdoor en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 393 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067235