banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 2 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
×

Fout

Fout tijdens aanmaken afbeelding voor images/thumbnails/ifa/thumb_ifa_logo.png
IconWrite a comment
Abon ayam bawang
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Abon ayam bawang


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
100 ml kokosmelk
10 salamblaadjes
2 eetl olie
2 theel zout
2 eetl asamwater
1 theel ketumbar
2 eetl bawang goreng
250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Kook het vlees in het water gaar en laat dit afkoelen. Pluis daarna het vlees uit elkaar. Meng het vlees met de kokosmelk, het zout, de salam, het asamwater en de ketumbar. Verhit een wok/wadjan en voeg het vleesmengsel toe en laat dit zachtjes sudderen totdat het vocht verdampt is.
Verhit in een pan de olie en bak het vleesmengsel bruin en laat het daarna uitlekken op keukenpapier. Schep vervolgens de bawang goreng erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38520935