Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Abon ayam bawang
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 

Abon ayam bawang


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
100 ml kokosmelk
10 salamblaadjes
2 eetl olie
2 theel zout
2 eetl asamwater
1 theel ketumbar
2 eetl bawang goreng
250 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Kook het vlees in het water gaar en laat dit afkoelen. Pluis daarna het vlees uit elkaar. Meng het vlees met de kokosmelk, het zout, de salam, het asamwater en de ketumbar. Verhit een wok/wadjan en voeg het vleesmengsel toe en laat dit zachtjes sudderen totdat het vocht verdampt is.
Verhit in een pan de olie en bak het vleesmengsel bruin en laat het daarna uitlekken op keukenpapier. Schep vervolgens de bawang goreng erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 283 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916585